KEHONKOOSTUMUKSEN MITTAUS

Analyysi soveltuu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan.

Kehonkoostumuksen mittaus tehdään TANITA BC-418 MA-analysaattorilla. Mittaus perustuu bioimpedanssiin, eli kehon sähkönjohtamiskykyyn. Se on helppo, nopea ja tarkka mittaustapa.

Lue Lisää

Kone antaa seuraavat tulokset molemmille ylä- ja alaraajoille, keskivartalolle ja koko keholle:

lihasmassa (kg), lihasmassan tasapaino, lihasmassa-arvo, rasvaprosentti (%), rasvamassa (kg), kehon nestetasapaino (TBW), painoindeksi (BMI), viskeraalisen rasvan osuus (vatsarasva), perusaineenvaihdunta (kCal) sekä kehon totaalinen nestemäärä
Selkeät tulokset sekä graafisina että numeroina.

 

Seurantamittaus näyttää, miten elämäntapamuutos on onnistunut. Vaaka kotona ei näytä koko totuutta. Painosi ei välttämättä laske vaikka lisäät liikuntaa ja lihasmassan osuus verrattuna rasvan osuuteen (lihaksethan painavat enemmän kuin rasva).

Kehonkoostumusanalyysi kertoo enemmän terveydestäsi kuin arvaatkaan, koska kehosi koostumus on läheisessä yhteydessä erilaisten terveysongelmien kanssa, esim. sydän- ja verisuonitaudit, korkea verenpaine ja diabetes.

Viskeraalisen rasvan tulos näyttää kuinka paljon rasva ympäröi vatsan sisäelimiä. Korkea viskeraalinen rasvan osuus monikertaistaa sydän- ja verisuonitautien sekä kakkostyypin diabeteksen riskiä. Kehonkoostumuksen analyysi auttaa sinua tekemään terveellisempiä valintoja ruoan suhteen. Tulosten avulla voidaan antaa neuvoja terveellisestä painonhallinnasta ja liikunnasta tai antaa henkilökohtainen harjoitusohjelma.

Lisätiedot